Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Látványosan feszül Lil G új edzőnadrágja (videó)

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Látványosan feszül Lil G új edzőnadrágja, amivel maximálisan elégedett, nem számított ilyen minőségre.

Lil G. egy ideje igencsak ráfeküdt az edzésekre, és olyannyira ráérzett ennek az egésznek ízére, hogy mondhatni „kondifüggővé” vált. Nyilván jó értelemben véve, mert igyekszik pihenőt tartani, és amikor edz, akkor valóban odateszi magát.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Finoman szólva is látszanak rajta a változások, megemeljük előtte a kalapunkat, még akkor is, ha vannak, akik csak kritizálják őt. Hozzászokhatott ehhez, nemigazán foglalkozik ezzel, maximum nevet rajtuk.

Az ember egy idő után kénytelen hozzászokni a támadásokhoz, különösen azóta, hogy ilyen szinten az életünk részévé vált a közösségi média. Sokan élni sem tudnak a használata nélkül, és ők igazi „függők”.

Lil G megtalálta az egyensúlyt, és közben figyelmet fordít a rajongóira, azokra, akik építik, és nem rombolják. A fiatal rapperlány vonalai beszédesek, különösen az új edzőszettjében, amivel több mint elégedett.

Nem várt csodát, és összességében elégedett, mint a 20 ezer forintos szerelésével. Ha kíváncsi vagy Lil G véleményére és a szettjére, amit a tükörrel szemben mutatott meg, csak kattints erre a linkre.