Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Lil G a menő verdája motorháztetején pózolt (fotóval)

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A rapperlány imádja az autóit, és egy igazán feltűnő darab is van a tulajdonában, amihez hozzáöltözött.

Lil G semmit nem bíz a véletlenre, igyekszik egyre magasabbra pakolni azt a bizonyos lécet, ha az edzéseiről van szó. Nem semmi formát hozott össze az elmúlt hetekben, és ennek még mindig nincs vége.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Ismervén a motivációját, könnyen lehet, hogy a 2023-as nyárra élete formáját hozza össze. Nagyon is ráérzett a kondizásra, elkapta a fonalat, és az sem jelent gondot számára, ha az esti órákban kell kondiznia.

Semmi sem tartja vissza, és láthatóan élvezi, látja magán a fejlődést. Ezzel másoknak is példát mutathat, mert sok fiatal csak nagyon keveset mozog, és sajnálatos módon ennek megvannak a negatív élettani hatásai.

Lil G tudja jól, hogy sok benne a potenciál, és minden követ megmozgat azért, hogy meglegyen az a bizonyos forma, amire vágyik, A ruhák is egyre látványosabban, még dögösebben állnak rajta, aminek ugyancsak örülhet.

Mindezt most azzal fokozta, hogy a különleges színezést kapott autóján pózolt. Sokaknak tetszett a végeredmény, és a rapperlány formájáról sem feledkezhetünk meg, amire maximálisan büszke lehet.