Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Le akart mászni egy oszlopon, ám lezuhant egy férfi az esti Fradi-meccsen

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Baleset
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Szemtanúk közlése szerint a férfi nem volt beszámítható állapotban, azóta pedig az is kiderült, hogy a szinte szédítő magasságból leesett szurkoló nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

A Blikk egyik olvasója küldött be egy meghökkentő felvételt, melyen látszik, ahogy a tegnap esti Ferencváros – Leverkusen Európai Liga-mérkőzésen egy férfi lefelé mászik a stadion oldalsó tartóoszlopán, ám a másik pillanatban már magatehetetlenül zuhan lefelé.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A videót beküldő olvasó nem tudott további információval szolgálni az incidens kapcsán, csak annyit osztott meg, hogy a férfi fentről indult, és barátai elmondása szerint “be volt állva”, amikor pedig lezuhant, szinte azonnal eszméletét vesztette.

A Blikk az ügy kapcsán megkereste a BRFK-t, a Puskás Aréna üzemeltetését, valamint az Országos Mentőszolgálatot is.

Utóbbi a lap megkeresésére megosztotta, hogy a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, és a gerincsérülés gyanúja is felmerült.

Tájékoztatásuk szerint a rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták a férfit és a traumatológiai osztályra szállították. Az esetről készült felvételt ezen a linken lehet megtekinteni.