Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,276 $

Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Budapest, 2022. július 30. A fõváros látképe a Gellért-hegyrõl. Középen a Puskás Aréna, elõtte a pesti városrész házai. MTVA/Bizományosi: Róka László
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A Magyarország – Észtország mérkőzés miatt lezárásokra kell számítani.

Mint arról a BKK beszámolt, a csütörtöki válogatott mérkőzés miatt délutántól több lezárásra is számítani kell, valamint a parkolásra is felhívták a figyelmet.

Csütörtökön 17 órától lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját, a Verseny utcát, valamint az Istvánmezei utat – közölték az MTI-vel.

„17 órától a Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen. A 30-as autóbusz mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót. A 75-ös trolibusz a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik, a 79-es vonalán, a 77-es trolibusz pedig a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár majd” – közölték.

Mivel a stadion körül a parkolóhelyek száma korlátozott, ezért arra kérik a mérkőzésre érkezőket, hogy lehetőség szerint válasszák a tömegközlekedést. Emiatt járatsűrítésre is készül a BKK, a 2-es és a 4-es metró mellett az 1-es villamos is gyakrabban jár a 19:30-kor kezdődő mérkőzés előtt és után egyaránt.

A stadion gyalogosan nem csupán a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem a Keleti pályaudvartól és a Verseny utcán keresztül is megközelíthető. Belépésre a Dózsa György út és a Stefánia út felől lesz lehetőség.