Lewis Hamiltont soha nem láthattuk ilyen ruhában, még a kutyája is öltönyt kapott

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
not image

Takács Petra

2021. szeptember 14. - 13:01

Hamilton hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy az amerikai tervezővel kollaborálhatott, melynek ideje alatt rengeteget tanulhatott.

Lewis Hamilton nemcsak egy F1-es versenyző, sokkal több annál. Sokan másokkal ellentétben rengeteg más területen is aktív, és a divat legalább annyira fontos számára, mint a királykategória, vagyis a versenyzés.

Ez olyasvalami, ami a szenvedélyévé vált, akárcsak a zene, és ha befejezi a versenyzői pályafutását, biztosan sokkal több szerepben fogjuk látni. Nemcsak reklámarc, hanem divattervező is, folyamatosan tanulja a szakmát, és igyekszik minél egyedibbé varázsolni a kollekcióit.

Nemrég olyasvalakivel dolgozhatott együtt, amivel egy igazi álma valósult meg. Az amerikai Kenneth Nicholson egy olyan tervező, aki egészen saját vízióban próbálja megreformálni a férfi divatot, és közben különleges dolgokat alkot.

Hatalmas bicepszekkel jelent meg Vin Diesel Lewis Hamilton mellett Monzában

Ahogyan Hamilton fogalmazott, ez egy hihetetlen megtiszteltetés volt számára, nagyon hálás a lehetőségért, és úgy érzi, hogy a tervező tehetsége és egyedi szemlélete igazán inspiráló módon fejleszti a férfi ruházatot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.