Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Lewis Hamilton zongorázás közben, figyeld a hátteret

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nemcsak hallgatni érdemes Lewis Hamiltont zongorázás közben, hanem érdemes egy pillantást vetni a háttérre.

Sokan valószínűleg még tisztán emlékeznek azokra az időkre, amikor Hamilton a GP2-ben – ma már F2 – parádézott, és olyan manővereket mutatott be, hogy nem volt kérdés az F1-es szereplése. A nagy lehetőséget a McLaren adta meg számára, a többi pedig már történelem.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Rengeteg futam és szezon telt el azóta, miközben Hamilton már 36 is elmúlt, de ez a formáján nemigazán látszik meg. Eddig több mint 270 F1-es nagydíjon állt ott, ami már önmagában hatalmas szám, és ha megnézzük azt, hogy emellett 100 rajtelsősége, 171 dobogója és 98 győzelme van, nem tudunk igazán belekötni az eredményeibe.

Hiába ült sokszor a legjobb autóban, akkor sem kérdés, hogy minden idők egyik legjobb F1-es pilótája, és már hét világbajnoki cím áll a neve mellett, csakúgy mint Michael Schumachernek. Ezt a megdönthetetlennek hitt rekordot döntheti meg, ha Max Verstappen nem szól közbe.

Lewis Hamilton full lazában

Olyan rekordok kerültek a neve mellé, amit talán már senki sem dönthet meg, bár ugyanezt gondoltuk a német legendáról is. Lewis nemcsak a versenyzést imádja, hanem a divat és a zene világát is.

Lapozó: 1 2