Clouds
21 Budapest
Dollár
344,33 Ft
Euró
368,88 Ft
Font
428,05 Ft
Bitcoin
25,634 $

Lewis Hamilton nagyon trendi megjelenést választott a Monacói Nagydíjra (videó)

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemcsak trendi, hanem nagyon látványos is, abszolúte megy Lewis Hamilton, a hétszeres F1-es világbajnok stílusához.

Lewis Hamilton stílusa sokat változott a hosszú évek alatt, és sokak szerint jó vonalon indult el. Abszolúte az elegáns stílust képviseli, de a sportosság is megvan benne, és mindezt egészen extrém módon valósítja meg.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Otthonosan mozog a divat világában, nem egy kollekció tervezésében vett már részt, így még inkább a magáénak tekintheti ezeket a darabokat. Odafigyel a részletekre, és néhol igen extravagáns a viselete.

Ezzel is felhívja magára a figyelmet, és természetesen az F1-es hétvégék sem maradhatnak ki. Minden hétvégén egészen más ruhákat visel, kezdve a csütörtöki, a pénteki, a szombati és a vasárnapi programokkal.

Újabb és újabb ruhákkal bővül a ruhatára, de a lazaságot szinte mindig érezni rajta. Egyeseknek ez már sok, míg mások pontosan értik, hogy mit képvisel Lewis, és semmi bajuk nincs az extrább megjelenéssel.

A Monacói Nagydíjon is egy laza, divatos, nyári szettben köszönt be pénteken. Remekül érezhette magát a jó időben a Mercedes versenyzője, hamarosan azonban már az időmérő edzésre kell koncentrálnia.