Ebben a szerelésben jelent meg Lewis Hamilton

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Ausztrál Nagydíjának otthont adó melbourne-i pályára 2022. április 7-én. A futamot április 10-én rendezik. MTI/EPA/AAP/Joel Carrett
not image

Takács Petra

2022. május 21. - 03:10

Az F1-es világbajnok és rekorder továbbra is nagyon érzi a divatot, és igyekszik ezt minél látványosabb módon prezentálni számunkra.

Lewis Hamilton jelenleg az egyik legismertebb sportoló, de nyilván vannak páran, akik megelőzik a sorban, még akkor is, ha F1-es rekorder és egy olyan kategóriában versenyez, aminél nincs feljebb.

Később azonban még nagyobbat dobbanthat, ha végre megkezdi a zenei pályafutását, amire már több mint 10 éve várunk. Egy ideje tudni, hogy a háttérben sokat gyakorol, zenéket ír, stúdiókban énekel, de eddig nem sok minden történt a nyilvánosság előtt.

Azt is tudhatjuk, hogy sokat fejlődött a gitár- és zongoratudása, imád játszani ezeken a hangszereken. Pár videóban már megcsillogtatta a tudását, és egyes pletykák szerint egyáltalán nincs rossz hangja.

Novák Katalin újabb nagyon elegáns megjelenése, a frizurája is változott (fotók)

Az F1-es pályafutásával párhuzamosan nekivágott a divatszakmának is, saját kollekciói is vannak, és divattervezőként is tanul. Egyes darabokat saját maga tervezett meg, és igencsak elmerült ennek rejtelmeiben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.