Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Látnod kell Lewis Hamilton belsőkamerás videóját a Monacói Nagydíjról

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes csapat brit versenyzõje a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának otthont adó monte-carlói pályán 2023. május 26-án. A futamot május 28-án rendezik. MTI/AP/Luca Bruno
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lewis Hamilton imád Monacóban versenyezni, nem egy sikert ért már el a hercegségben, és most is valami hasonlóra hajt.

Monte Carlo különleges, egyedi, és egyúttal utánozhatatlan, már az elhelyezkedése miatt is. Nehéz lenne elképzelni az F1-es naptárat Monaco nélkül, és szerencsére nincs is erre szükség, még hosszú éveken át.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Nemcsak Alex Albon törte meg az autóját a pénteki edzésnapon a Monacói Nagydíjon. A Williams versenyzője mellett Carlos Sainz Jr. is eldobta a gépet, aminek ugyancsak rossz vége lett, kezdve az anyagi kárral.

Tegyük hozzá, azzal a költségvetéssel, amivel a Ferrari rendelkezik, mindez semmilyen problémát jelent. Adott esetben az elvesztett pályaidő sokkal fájdalmasabb, különösen Monacóban, ahol mindig feszegetik a határokat.

Lewis Hamilton hosszú évek óta versenyez Monacóban, nála csak Fernando Alonso „ismeri” jobban a pályát. Mindketten veterán pilóták, és tudnak egy-két trükköt, amik rendre jól jönnek a pályán.

Alább igen különleges nézetből figyelhetjük Hamiltont vezetés közben a szűk pályán. Nem lehet megunni ezeket a felvételeket, még többet és többet akarunk belőlük látni, annyira különlegesek és extrák.