Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

Lewis Hamilton nem gyengén vágta magát stílusba, álomverdát kapott Amerikában

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Igazi álomverdával érkezett meg az amerikai helyszínre Lewis Hamilton, aki a nyolcadik bajnoki győzelmére készül, de lehetséges, csak az utolsó futamon dől el a cím sorsa.

Az idei szezonra semmi panaszunk nem lehet, és igazán nem volt komolyabb előjele annak, hogy ilyen szoros lesz a bajnokság. A Red Bull egyértelműen felért a Mercedes nyakára, közvetlen azelőtt, hogy a Honda ismét elhagyná a Forma-1-et.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Őrülten jó és őrült futamokon vagyunk túl, de csak két esélyes van, a többiek még csak megközelíteni sem tudják őket. Lewis Hamilton nyolcadik, Max Verstappen első alkalommal lehet az F1 világbajnoka.

Mindkét versenyző számára hatalmas a tét, és egyúttal történelmi is. Még mindig van hátra pár futam, de semmit nem bízhatnak a véletlenre, ezen a hétvégén az Egyesült Államokban kell bizonyítaniuk, ahol a Mercedes rekordere igazi királynak számít.

Ezek a Liverpool lehetőségei Salah ügyében

Verstappen arra készül, hogy elvegye a brittől a királyságát, és megnyerje a futamot Austinban, amire jó esélye nyílhat. Jelenleg vezeti a bajnokságot, ám minimális az előnye, és még mindig van hat futam, ahol rengeteg pontot lehet szerezni.

Lapozó: 1 2