Nem lehetett bírni Hamiltonnal a Spanyol Nagydíjon (videó)

MTI/EPA/Enric Fontcuberta
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Aston Martin sem tudott mit kezdeni Lewis Hamiltonnal, ami vészjósló is lehet számukra a folytatásban.

A Forma-1 2023-as bajnokságát Max Verstappen vezeti, és nem kis előnnyel. Már Sergio Pérez, a saját csapattársa is kezd tőle messze kerülni, noha ugyanazt a Red Bullt vezetheti, mégsem tud rá nyomást helyezni.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Emiatt is lenne érdekes látni, mi történne, ha a másik Red Bullban Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Charles Leclerc, vagy George Russell ülne. Ezt talán soha nem tudjuk meg, mindenesetre a „bikák” így is utcahosszal vezetik a konstruktőri versenyt.

Nehéz elképzelni, hogy ez változni fog, mindenesetre biztató, hogy a Mercedes előrébb lépett a Spanyol Nagydíjon. Az Aston Martin sem tudott mit kezdeni velük, ami vészjósló a folytatást illetően.

A következő hetek döntőek lehetnek, legalábbis a Red Bullt illetően, míg a Ferrari, a Mercedes és az Aston Martin várhatóan ádáz csatát vív egymással a második helyért a bajnokságban, amiben most az olaszok állnak a legrosszabbul.

Hamilton különösen jól érezte magát Barcelonában, ahol már össze is boronálták Shakirával. A futam ideje alatt az Aston Martin ellen is nagyon határozott volt, mint azt láthatjuk az alábbi felvételen.