Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

100 milliós csatárral pótolhatja Lewandowskit a Bayern München

Fotó: Twitter/Victor Osimhen
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Robert Lewandowski szerződése ugyan 2023 nyarán jár le, de akkor már 35 éves lesz, így el kell gondolkodni a pótlásán.

Paolo Bargiggia olasz újságíró szerint pedig a Napoli csúcsformában lévő támadójára, Victor Osimhenre eshet a bajorok választása. Lewandowskival ugyanis már egyértelmű, hogy túl sok ideig már nem számolhatnak, így hosszabb távú megoldásra van szükség.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Napoli még tavaly nyáron fizetett 80 millió eurót a Lille csapatának a nigériai születésű támadóért, aki bár nehezen kezdte a Serie A-s karrierét, szezon végére fantasztikus formába lendült, idén pedig megállíthatatlannak tűnik.

Osimhen szerződése 2025-ben jár le és jelenleg évi 4 millió eurót keres, így mindenképpen egy kedvező ajánlatot kell tennie a Bayern Münchennek, hogy a Napoli is jóváhagyja az üzletet. Osimhen részéről valószínű nem lesz nehéz a megállapodás, elég a magasabb fizetés beajánlása.

Osimhennek ráadásul előnye, hogy van már Bundesligás tapasztalata azzal, hogy a 2016/17-es szezon során a Wolfsburg csapatát erősítette. Nem lenne neki tehát új a környezet és valószínűleg gyorsan be tudna illeszkedni.

A Bayern pedig már bizonyította, hogy bár nem gyakran, de ha kell, akkor bizony a zsebükbe tudnak nyúlni: elég csak Lucas Hernandez leigazolására gondolni, ami 80 millió eurójukba került. Osimhenért viszont egy ennél is nagyobb, 100 millió eurós ajánlatra lehet szükség.