Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

Lewandowski lehet Mbappé utódja a PSG-nél

Fotó: Twitter/FC Bayern München
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A franciák számára azonban csak rövidebb távra jelentene megoldást a lengyel világsztár, aki időközben a Bayern München legendája lett.

Egyre több hír kering a sajtóban arról, hogy Lewandowski a karrierje vége előtt még szeretne egy utolsó nagy dobást magának. Idén nyáron töltötte be a 33. életévét, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az utolsó nagy szerződésének aláírása előtt állhat.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A pletykák szerint a legnagyobb álma a Real Madrid, de a spanyoloknál továbbra sem számolnak vele. Madridban Mbappé és Haaland a fő célpont, akik lehetséges, hogy jövő nyáron egyszerre fognak csatlakozni.

Lewandowski 2014 óta játszik a Bayern Münchenben, és majdnem annyi gólja van, mint lejátszott mérkőzése. Hihetetlen statisztikák állnak a neve mellett, de a kora miatt nem tartozik a legkelendőbb játékosok közé.

A le10sport.com arról ír, hogy a PSG fontolóra veszi a lengyel leigazolását, ha Mbappé nem hosszabbít velük, ami gyakorlatilag készpénznek vehető, így mindenképpen szükségük lesz egy másik nagy névre.

Párizsban is elhangzott a csatár neve, és mivel 2023 nyarán lejár a szerződése, jövő nyáron a németek eladhatják, ha nem hosszabbítanak. A csatár azonban tagadta, hogy távozás előtt állna, és úgy fogalmazott, még csak eszébe sem jutott az eligazolás.

Megérkezett a Barca hivatalos bérkerete erre a szezonra

A Sport BILD beszámolója szerint a világsztárnak lenne egy feltétele a hosszabbítása kapcsán, mégpedig az, hogy garanciát kap arra, hogy a kora ellenére meghatározó tagja marad a keretnek.