Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Levelet kaptak a mentősök: „emberségből csillagos ötös”

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
not image

Takács Petra

2022. augusztus 4. - 06:33

Egy-két másodperc odafigyelés is sokat jelenthet!

Egy édesanya levelét osztotta meg az Országos Mentőszolgálat, az ilyen szívmelengető gesztusokra – legyen szó akár a sziréna kikapcsolásáról, akár a levél megírásáról – nagy szükség van manapság.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

“Tisztelt Igazgató úr! Igazából azt se tudom hol kéne megköszönni azt, amit ma “tettek” a fiamért. Nem életmentésről szólt hanem az EMBERSÉGRŐL. Ma délelőtt a Kerepesi úton(Örs vezér tere után a Rákosfalva HÉV-megállónál lévő dupla zebrán) mentem át a babakocsiban alvó fiammal és meghallottam, hogy egy mentő szirénázva jön. Gyorsan átmentem a zebrán mert még nem láttam.”

„Mikor megláttam, megálltam és befogtam az alvó gyerek fülét (8 hónapos), hogy ne ijedjen meg annyira. Hirtelen elhallgatott a sziréna, nem sokra csak arra a kb. 1-2 mp-re, ami alatt elhaladtak mellettünk. A gyerek meg se rezzent.”

„Benéztem a mentőbe és a maszkos emberek közül a sofőr bólintott egyet, amit én viszonoztam is (remélem látta). Azt kell mondanom EMBERSÉGRŐL CSILLAGOS ÖTÖS!!!!! Remélem eljutnak ezek a szavak ahhoz, aki akkor arra az 1-2 mp-re kikapcsolta a szirénát.”

Köszönöm neki a kedvességet igazán jól esett tudni, hogy nem csak életeket mentenek, hanem igazán EMBEREK! Kérem DÍCSÉRJE meg a bajtársait, ha lehet küldje el nekik ezt a levelet! Köszönettel: K. Nikoletta” – zárta sorait az édesanya.