18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
431,14 Ft
Euró
422,90 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
19,675 $

Levágott emberi fejet találtak egy német bíróság előtt

Fotó/Illusztráció: Rendőrök az eimsbütteli zsinagóga előtt Hamburgban 2020. október 5-én, egy nappal azután, hogy a helyszínen egy terepszínű katonai ruhába öltözött férfi támadt rá egy zsidó férfira. A kazah származású, 29 éves német férfi a beszámolók szerint egy összehajtható ásóval támadt a 26 éves férfira, aki súlyos sérüléseket szenvedett, mielőtt a zsinagóga biztonsági őrei közbe tudtak volna lépni. Az áldozatot kórházba vitték, az elkövetőt pedig letartóztatta a rendőrség. MTI/EPA/Focke Strangmann
not image

Hujber Dávid

2022. június 29. - 12:00

Egyelőre csak kevés részletet tudni az esetről, ami mondhatni példa nélküli, ezelőtt nemigen fordult hasonló elő a német bíróság épülete előtt.

A német rendőrség kedden számolt be arról, hogy őrizetbe vettek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy emberi fejet hagyott a bonni kerületi bíróság épülete előtt. Hogy miért tette ezt, és ki az áldozat, egyelőre nem tudni.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A holttestet alig néhány száz méterrel arrébb találták meg a Rajna folyóban. A rendőrség azt mondta, szerintük a levágott fej a testhez tartozik, de sokkal több információt egyelőre nem árultak el ezzel kapcsolatban.

A 38 éves gyanúsított Bonn környékéről származik, amit szintén a rendőrség erősített meg. Hozzátették, a környékről nem jelentettek gyanús tevékenységet, jelenleg szemtanúkat keresnek az ügyben – írja a CNN.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.