Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Letartóztatták, mert megölte a férfit, aki szexuálisan zaklatta a lányát

Fotó: Unsplash/James Kovin (Illusztráció)
Észak-Amerika
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Letartóztattak egy Washington állambeli apát, aki állítólag megölt egy férfit, aki állítása szerint szexuálisan zaklatta tizenéves lányát.

A 60 éves amerikai John Eisenmant gyilkossággal vádolják a 19 éves Andrew Sorensen halála miatt, akinek rothadó holttestét egy elhagyott jármű csomagtartójában találták meg október 22-én Spokane-ben.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

A zsaruk szerint Eisenman még 2020 októberében tudta meg, hogy kiskorú lányát eladták egy Seattle környéki szexkereskedő hálózatnak, nyilvánvalóan Sorensen, a lány akkori barátja által. 

Sikerült megmentenie a lányt, és visszahozta Spokane-be. Egy hónappal később az apa állítólag szembeszállt Sorensennel, és elrabolta, megkötözte és egy autó csomagtartójába tette.

„Eisenman ezt követően bántalmazta az áldozatot, egy betondarabbal fejbe vágta, majd többször megszúrta, ami a halálát okozta“

– írták a rendőrök a közleményben.

A rendőrök csak azután fedezték fel Sorensen holttestét, hogy spokane-i lakosok bejelentést tettek egy elhagyott autóról az utcájukban, amelyet penész borított és bűzös szagot árasztott. A jármű nyilvánvalóan Eisenman menyasszonyához, Brenda Krosshoz tartozott. A New York Post szerint egy férfi volt benne, akinek a bokája és a keze meg volt kötözve, a szája be volt tömve, és a ruháján több szúrásnyom éktelenkedett.

Kross később állítólag elmagyarázta a nyomozóknak, hogy a pár kiskorú lányát Sorensen szexuálisan eladta, és ő és Eisenman tavaly Seattle-be hajtottak, hogy megmentsék a lányt.

Egy szomszéd felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, és elmondta, hogy Eisenman beismerte, hogy megölt valakit, és a holttestét egy autó csomagtartójába rejtette.

A jelentés szerint Eisenman a kihallgatás során beismerte, hogy tavaly novemberben szembeszállt Sorensennel és megölte őt.

Pénteken letartóztatták, és 1 millió dolláros óvadék ellenében őrizetbe vették.