Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Letartóztatták Conor McGregort Korzikán

not image

Nagy Noel

2020. szeptember 12. - 21:19

A már visszavonult korábbi pehelysúlyú és könnyűsúlyú ír UFC-bajnokot, Conor McGregort letartóztatták a francia Korzika szigetén, szexuális erőszak kísérlete és szeméremsértés miatt

A már visszavonult korábbi pehelysúlyú és könnyűsúlyú ír UFC-bajnokot, Conor McGregort letartóztatták a francia Korzika szigetén, szexuális erőszak kísérlete és szeméremsértés miatt – jelentette az AFP hírügynökség.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Conor McGregor esetében sosem volt ismeretlen fogalom a botrány, exhibícionista stílusával sok ember antipátiáját vívta már ki karrierje során. Az AFP francia hírügynökség jelentései szerint azonban most olyan messzire ment, amelynek már büntetőjogi következményei is lesznek.

A hírügynökség információi szerint is szeptember 10-én feljelentették az ír ketrecharcost, mivel olyan cselekményeket hajtott végre, melyek a „szexuális erőszak kísérletét és a szeméremsértést is kimerítik”, ebből kifolyólag őrizetbe vették és azóta is ott tartják a francia rendőrök.

A prominens MMA sztár egyébként olajat öntött a tűzre nemrégiben a visszatérésről szóló pletykák vonatkozásában, ugyanis a közösségi médiában több olyan fotót is posztolt, ahol vagy fut, vagy egyéb edzésmunkát végez. McGregor szeptember óta tartózkodik Franciaországban, melyet nem fél a követőivel sem megosztani.

https://www.instagram.com/p/CE6nKsPJB9T/?utm_source=ig_embed

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.