Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

Letartóztatták a szökésben lévő férfit, akinek a tetoválásán röhögött a fél internet

Többen is azzal poénkodtak korábban, hogy a férfi tetoválása egy filctollal rajzolgató gyerek művéhez, vagy egy poszterhez hasonlít.

Fotó: Pixabay
Ausztrália és Óceánia

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint az ausztrál rendőrök sikeresen elfogták Jaimes Suttont, akit többek között családon belüli erőszakkal és rablással gyanúsítanak. Korábban óvadék ellenében szabadlábra helyezték, ám nem sokkal később nyoma veszett, így hajtóvadászatot indítottak utána.

A hatóságok arra kérték a lakosságot, hogy aki felismeri a férfit, mielőbb tegyen bejelentést, a közösségi médiában pedig hamar felkapták a témát, ugyanis Sutton egész arcát tetoválás borítja, a homlokán egy hatalmas „beast”, azaz „szörnyeteg” felirattal. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A Facebookon sokan azzal viccelődtek, hogy nem lesz egyszerű megtalálni a férfit, legalábbis pontos személyleírás nélkül biztosan nem, hiszen a tetoválása teljesen hétköznapi, míg mások egy filctollal rajzolgató gyermek művéhez, vagy egy poszterhez hasonlították azt.

Sutton a közösségi médiás oldalán is igyekezett „láthatatlanná válni”, ezért egy olyan profilképet töltött fel magáról, amin az arca alsó felét eltakarja, ez azonban csak még több poénkodást váltott ki a felhasználók körében.

„Így már abszolút lehetetlen lesz felismerni. Szerintem a zsaruk is kezdenek kétségbeesni” – írta az egyikük.

A New York Post beszámolójából kiderül, miszerint a rendőrök a szökés után két héttel, szerdán fogták el Suttont egy új-dél-walesi lakásban, majd letartóztatták, és a tervek szerint csütörtökön állítják bíróság elé.