Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,276 $

Letartóztattak egy georgiai férfit, aki megfojtotta, majd elégette a volt barátnőjét

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A nyomozók szerint a férfi a kihallgatása során elismerte, hogy a nő házában volt, amikor a gyermekük előtt összevesztek, s ez végül tettlegességig fajult.

A jelentések szerint nemrégiben letartóztattak egy georgiai férfit, akit gyilkossággal és súlyos testi sértéssel vádolnak, miután állítólag meggyilkolta a volt barátnőjét és elégette a holttestét egy autóban.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A 28 éves nő, Rubi Maldonado Nava eltűnése után a rendőrség azonnal keresni kezdte, ezért olyan emberekkel is beszéltek, akik ismerték őt, például a volt párját, a 29 éves Jahir Alejandro Conteras Sagahont is felkeresték.

A nyomozók szerint a férfi a kihallgatása során elismerte, hogy a nő házában volt, amikor a gyermekük előtt összevesztek. Ez végül odáig fajult, hogy Sagahon addig fojtogatta Navát, amíg az már nem lélegzett.

Ezután a férfi az autójába rejtette a holttestet, majd Oglethorpe megyébe hajtott, s ott felgyújtotta a járművet. Ezt a helyi hatóságok nem sokkal később megtalálták, benne csontvázmaradványokkal, amelyeket átadtak az orvosszakértőnek azonosításra.

A Fox News beszámolójából kiderül, miszerint a vizsgálat által sikerült bebizonyítani, hogy a kocsiban valóban Nava holtteste volt, a gyilkosát pedig a Gwinnett megyei börtönbe szállították, s a bíróság fog dönteni a sorsáról.