Leszúrta párját, letörölte a vért, majd aludni tért

Fotó: Unsplash/Savernake Knives
not image

Borbély Fanni

2021.május.9 - 18:31

Az eset még tavaly nyáron történt egy szóváltást követően, miután a közös poharazás során felmerült feszültség miatt kirobbant egy veszekedés, a nő pedig párja hátába állított egy kést.

Az 53 éves nő kihallgatásakor arra panaszkodott a rendőrségnek, hogy párja, akivel már 10 éve együtt élt, semmit nem volt hajlandó csinálni a lakásban, mire a nőnek elege lett.

Mivel a férfi nem segített a nőnek a házimunkában, gyakran veszekedtek, azonban egyik este (állítása szerint nem emlékszik, hogy pontosan mi volt a kiváltó ok) a férfi felkapta a kést, és azt kiabálta a nőnek, hogy ki fogja szúrni a szemét, aki ezt követően hátrálni kezdett, kicsavarta a kést a férfi kezéből, majd a hátába állította.

Az áldozat családja mentőt hívott, a nő pedig egy szivacs segítségével kezdte el törölgetni a vért a férfi hátáról, ezt követően pedig aludni tért. A nőt a rendőrök ébresztették fel, majd előállították, a sérültet kórházba szállították, a sérülést pedig életveszélyesnek nyilvánították.

K. Zsuzsanna elismerte a bűncselekményt, s nem tett panaszt az ügyben, a rendőröknek pedig azt mondta, tettét már megbánta, de utólag már nem tud rajta változtatni.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya erős felindulásban elkövetett emberölés bűntettének kísérlete megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratai átadta az ügyészségnek – írja a 24.hu.