Clouds
21 Budapest
Dollár
359,20 Ft
Euró
390,54 Ft
Font
444,73 Ft
Bitcoin
23,928 $

Lemond a Chelsea sportigazgatói posztjáról Todd Boehly

TÉMÁK:
#Chelsea
MTI/EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A csapat új sportvezetése tovább formálódik, Boehly is átadja a feladatait.

Todd Boehly távozik a Chelsea sportigazgatói posztjáról – erősítette meg a 90min. Miután a milliárdos üzletember tavaly megvásárolta a klubot, átmenetileg átvette a Kékek átigazolási ügyeinek irányítását is.

Soron kívül Egyre több a halálos gombafertőzés, de zombiapokalipszistől nem kell tartani

Boehly ideiglenes sportigazgatóként tekintett magára, amíg a megfelelő személyt meg nem találják az Abramovics távozásával megüresedett pozíciókra, melyeket Marina Granovszkaja és Petr Cech töltött be.

A Chelsea vezetősége folyamatosan azon dolgozik, hogy az új szakmai stáb minden eddiginél ütőképesebb legyen. Technikai igazgatónak Christopher Vivellt nevezték ki, Paul Winstanle mellett ő felel majd az igazolásokért.

Winstanle a Brightontól érkezett, csakúgy, mint a Chelsea edzője, Graham Potter. Hamarosan Lawrence Stewart is csatlakozik a klubhoz, aki a jövő hónapban kezdi meg munkáját a Stamford Bridge-en.

Stewart a Monacótól érkezik, Joe Shields pedig, akit a toborzás és a tehetségek felkutatásának társigazgatójává neveztek ki, korábban a Southampton és a Manchester City csapatát erősítette.