Dollár
393,08 Ft
Euró
411,42 Ft
Font
476,83 Ft
Bitcoin
17,110 $

Rálőtt az apjára, mert az rossz csirkeszárnyat rendelt

Fotó: Unsplash/Erik Mclean
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 10. - 22:23

A férfi állítólag annyira feldühödött, amikor az apja hazaért a rossz rendeléssel, hogy rálőtt. 

A 31 éves Alika Unaga Suliafu vitába keveredett az apjával, amikor az hazaérkezett, azonban nem a számára megfelelő csirkeszárnyakkal. 

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Az amerikai Utah állambeli Bountifulban annyira kiéleződött a vita, hogy a fiú fegyvert ragadott, és ráfogta apjára, aki könyörgött neki, hogy ne húzza meg a ravaszt.

Suliafu azonban nem hallgatott rá, elsütötte a fegyvert. Az apa még időben reagált, lehajolt, a lövedék pedig a falon keresztül a szomszédjuk mosogatógépbe csapódott. 

Az apa ezután megpróbálta elvenni a fiútól a fegyvert, a dulakodás közben még két lövést adtak le, amelyek a felső szomszéd lakásában kötöttek ki – írja a Metro

A kiérkező rendőrök dulakodás nyomait látták, amelyek egybevágtak a veszekedésről szóló beszámolóval. Suliafu elmenekült a helyszínről, mielőtt a rendőrök megérkeztek volna, de később elfogták és letartóztatták.

Suliafut gyilkossági kísérlettel és lőfegyverrel való visszaélés bűntettével vádolják, jelenleg börtönben tartják fogva, mert testi sértés vádja miatt felfüggesztett büntetését tölti

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.