18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

Lelki ronccsá tette kislányát felesége állandó bántalmazásával

Súlyosbításért fellebbezett a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség annak a férfinak a kapcsán, aki rendszeresen ütlegelte feleségét, miközben gyermekét lelki terrorban tartotta.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirat lényege szerint egy 48 éves férfi hosszú éveken keresztül – a tettleges becsületsértés, vagy a könnyű testi sértés szintjét elérő módon –, rendszeresen bántalmazta feleségét, amely magatartásával nem csak veszélyeztette, de ténylegesen károsan is befolyásolta lánya erkölcsi és érzelmi fejlődését – írta az ugyeszseg.hu.

A nyomozó ügyészség vádiratában kiskorú veszélyeztetésének bűntettével, testi sértés vétségével és becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével, valamint személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével vádolta a férfit. Az elkövető az ügyészség indítványa alapján az elkövetés óta letartóztatásban van. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A bíróság a 2021. november 16-ai ítéletével 2 év 6 hónap börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit, továbbá végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb olyan tevékenységtől, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyásos viszonyban állna.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség az ítélet ellen súlyosításért, míg a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.