Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Lékai-Kiss Ramóna világsztárként köszön vissza egy Versace reklámban (fotók)

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 17. - 04:12

Tökéletes választás volt Lékai-Kiss Ramóna, aki egy igazán kifinomult sztár, és bármikor át tud alakulni egy fotózás, vagy egy forgatás kedvéért.

Nagyon kedveljük Ramóna személyiségét, és a róla készült fotókon is abszolúte visszaköszön az, hogy mennyire fotogén. Rendkívül ügyesen játszik a karakterével, prezentálván a színészi képességeit, miközben ötvözi mindezt a természetes szépségével.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Legutóbb egy olyan reklámban köszönt vissza, ami alapján azt is hihetnénk, hogy egy világsztárt láthatunk. Abszolúte tökéletes választás volt a szerepre Rami, és szinte érezni a parfüm illatát, ami innen is képes megigézni az embert.

„Azt hiszem az elmúlt napokhoz, hetekhez ennél kifejezőbb illatot nem is találhattam volna, csak, hogy Donatella Versace-t idézzem: „A Versace Dylan Blue Pour Femme a nőiség kifejezője. Egy erős, érzéki mégis finom alkotás mindazon nőnek, aki tisztában van a hatalmával.”

„Engem ami leginkább magával ragadott, a nefelejcs, a vadrózsa és a jeges barack harmóniája!. És Uraim, van férfi párja is az illatnak, csak szólok!” – folytatta a sorait Rami, akiről csodálatos fotók készültek.

Bámulatosan vonzó fotók jelentek meg Sarka Katáról

„Mint nő, bizton állíthatom, hogy a grapefruit és sáfrány kombináció garantáltan leveszi a lábáról a választott hölgyet!” – zárta le a poszt kapcsán a TV2 sztárja, akit már közel 410 ezren követnek az Instagram oldalán.