Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Lékai-Kiss Ramónáék különleges szilvesztere (videók, fotók)

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lékai-Kiss Ramónáék úgy döntöttek, hogy 2023-at egy szállodában köszöntik, mialatt számos programon vettek részt.

Voltak, akik elhagyták az országot, és Magyarországtól távol ünnepeltek, már a karácsonyt is. A többség szilveszterre váltott jegyet, és Ázsia ezúttal is nagyon nagy sláger volt, akárcsak a korábbi években.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Lékai-Kiss Ramónáék szállodában szilvesztereztek, és remekül érezték magukat. Rami elárulta, hogy milyen programokon vettek részt, fogalmazzunk úgy, még idejük sem lett volna unatkozni, annyi izgalmas lehetőségük adódott a szórakozásra, a pihenésre.

„Először döntöttünk úgy, hogy egy szállodában töltjük a szilvesztert, és milyen jó döntés volt. Nem volt bennem a kényszer, hogy mindenképp csináljak valamit, elpakoljak, megfőzzek, kitakarítsak, kimossak csak úgy voltunk mint hal a vízben!” – írta a posztjában Rami.

„Sőt, igazából koncentrálnunk kellett, hogy le ne maradjunk a sok-sok programról! A wellness a sószoba, és a szauna-szeánszok mellett volt Zoltán Erika koncert, Szabi bűvész, aki felajánlotta, hogy feloldja a férjem telefonját, mozi maraton a Másnaposok 1-2-3 -al a moziteremben, tűzijáték, zenebona, töménytelen mennyiségű solozás és társasozás, egy kis szilveszteri casino és bolondos fotózás, evés, evés és evés, és végül a legfontosabbal zárnám a sort, az egymásra figyeléssel.”

„Nagyon köszönjük @avar_hotel a szíves vendéglátást és a végtelenül kedves és barátságos kiszolgálást! Jövünk még! Boldog Új Évet!” – kívánt boldog új esztendőt a TV2 sztárja, akire idén egy nagyon sűrű időszak várhat.

Még több bulvár: Nem lehet betelni Vitányi Judit szilveszteri megjelenésével