Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Óriási: így robot táncol Lékai-Kiss Ramóna a többi sztárral (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. november 10. - 10:06

Ahol Gelencsér Timi feltűnik, ott valószínűleg elcsattan egy TikTok-videó, aminek mi csak örülhetünk, hiszen remek tartalmakat oszt meg a modell.

Gelencsér Timi korunk egyik legnépszerűbb sztárja a közösségi médiában, és szép lassan a televíziósában is leteszi a névjegyét. Jelenleg a Dancing with the Stars 2 háttérműsorát veheti, mely eddigi szakmai karrierjének csúcsa.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Sokat várt a lehetőségre, a TV2 bízott benne, folyamatosan tanítja, és látható a fejlődés, kiváló munkát végez, miközben nagyon teherbíró és motivált. Timi egyre inkább belerázódik a műsorvezetésbe, így nem kizárt, hogy később még nagyobb feladatokat fog kapni.

Érdemes követni Timi a közösségi médiában, és nemcsak amiatt, mert aktív. Sok érdekes és humoros tartalmat oszt meg, különösen a TikTok oldalán, ahol már közel 341 000-en iratkoztak fel.

Tóth Gabi különleges és egyedi megjelenése vasárnap estéről

A 6.2 milliós like-szám is beszédes, a Miss World Hungary-győztes modell mindig igyekszik valami pluszt adni. Ez a Hal a tortán forgatásának ideje alatt sem volt másképp, egy nagyon kis pofás táncos videót készített a sztárokkal.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.