Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Lékai-Kiss Ramóna a BioTechUSA nagykövete lett, zseniális formában van

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azt kell mondjuk, hogy abszolúte le a kalappal Lékai-Kiss Ramóna előtt, aki édesanyaként is több mint lenyűgöző formában van.

Aki édesanya, az pontosan tudja, hogy milyen nehézségekkel jár formában tartani magát. Mindenki más és más szinten küzd ezzel, mert sok függ a genetikától, az esetleges sportmúlttól, a betegségektől, és így tovább.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Ha azonban igazán kitartóak vagyunk, olyan formákat lehet összehozni, hogy még magunkat is meglephetjük. Sok fitt édesanya van, akik napi szinten jelentenek motivációt más anyáknak, például Lékai-Kiss Ramóna.

A TV2 sztárja bejelentette, 2023-ban a BioTechUSA nagyköveteként fog sportolni, és mint azt mindenki láthatja, több mint kiváló formában van. Egy újabb példa arra, hogy nincs lehetetlen, csak akarni kell, és a kitartás mindig meghozza a gyümölcsét, amihez csak gratulálni tudunk.

„Sziasztooooook! Képzeljétek, 2023-ban a BioTechUSA nagykövete lehetek. Számíthattok tőlem számos egészséges és sportos ötletre, tanácsra, tippre, egy szóval mindenre,ami segít betartani az újévi fogadalmakat!” – írta a posztjában Rami.

„És, hogy miért a @biotech_usa_magyarorszag? Mert itt mindent megtalálok egy helyen, ami elengedhetetlen az egészséges és fitt életmódhoz! Nem beszélve az egészséges nassolnivalókról!” – tette hozzá a TV2 műsorvezetőnője.

„Kezdésnek hoztam is Nektek egy RAMI15 kupon kódot, ami 15% kedvezményre jogosít Titeket! A már kedvezményes termékeken és ruhákon kívül mindenre igénybe vehetitek. (Más kedvezménnyel össze nem vonható!) A linket megtaláljátok a biomban. Jó shoppingolást! Hamarosan jelentkezem! Jaaaaa, és majdelfelejtettem, a storymban vár Rátok egy kis plusz meglepetés. Köszönöm a bizalmat!”

Még több bulvár: A 17 éves Schobert Norbi érett válasza egy nőkkel kapcsolatos kérdésről