Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

A légkondi miatt hagyta ki a Svájc elleni meccset a brazilok szélsője

TÉMÁK:
#Katari vb #vb 2022
MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Antony a Szerbia elleni mérkőzés után az edzésen sem tudott részt venni, majd Svájc ellen sem lépett pályára.

Már az meglepő volt, hogy a Manchester United és a brazil válogatott szélsőjének kimaradását nem sérüléssel, hanem betegséggel magyarázták, most Antony is megszólalta arról, hogy mi volt ennek az oka.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ugyan Svájc ellen már a kispadon ült, korábban azonban két edzést is kihagyni kényszerült. Ráadásul nem ő volt az egyetlen, aki hasonló tünetekkel küzdött meg, Alisson Becker és Lucas Paqueta is több edzést kihagyott – írta a 90min.com.

“Néhány napig rossz érzésem volt, egy torokgyulladás kicsit megnehezítette a dolgomat. De jól gyógyulok és már 100%-os vagyok” – mondta Antony, aki szerint a légkondicionáló okozta a betegségét.

“Más játékosok is köhögtek és fájt a torkuk” – tette hozzá. „Nehezen viseltem a kihagyást, annak viszont örülök, hogy fontos része vagyok a csapatnak. Amikor csak szükség van rám, én rendelkezésre állok” – mondta.

Sajtóhírek szerint a bokasérüléssel küszködő Neymar is belázasodott, ami tovább hátráltathatja a gyógyulását. A brazilok egyik legnagyobb sztárja Szerbia ellen sérült le, a csapatorvos szerint azonban várhatóan a kieséses szakaszra már rendbe fog jönni.