Ez a legendás game egész héten ingyen játszható Nintendo Switchen

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. július 23. - 22:08

Azok, akik előfizettek a Nintendo Switch Online szolgáltatásra, egész héten ingyenesen kipróbálhatják a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő game-et.

Az Among Ust talán senkinek sem kell bemutatnunk, a végtelenül egyszerű detektíves játék 2018-as megjelenését követően 2020-ban második virágkorát élte meg, és rengeteg mém központi szereplőjévé vált.

Az egyébként rendkívül szórakoztató game-ről nemrég derült ki, hogy PC után PlayStation konzolokra és Xboxra egyaránt érkezni fog, a fejlesztők pedig felfedték, hogy első körben a Nintendósok élhetik át, miként működik az Among Us hordozható játékgépen – szúrta ki a Game Rant magazin.

A game július 21-től kezdődően július 27-ig ingyenesen letölthetővé válik Nintendóra, azonban kizárólag a Switch Online előfizetői kaphatják meg, amelyet havi 4 dollárért válthatunk ki, ha viszont éves szinten kérjük a csomagot, 20 dollárt kell érte fizetnünk.

Azok, akik nem szeretnének élni a lehetőséggel, megvásárolhatják az Among Us teljes változatát 30 százalékos kedvezménnyel egészen augusztus 1-jéig, a fejlesztők ezen felül exkluzív tartalmakkal is készülnek, így érdemes nyomon követni hivatalos közösségi oldalaikat.

Mindezekből kifolyólag az 5 dolláros kezdőár helyett mindössze 3,50 dollárért cserébe könyvtárunkba helyezhetjük az Among Ust, melynek segítségével barátainkkal vagy idegenekkel egyaránt hosszú órákat tölthetünk el önfeledt szórakozással.