Kész, ettől dobtunk egy hátast: Leclerc a valaha volt egyik legkülönlegesebb Ferrarival (onboard)

Fotó: Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíja előtt a szahíri versenypályán 2022. március 20-án. MTI/EPA/AFP pool/Giuseppe Cacace
not image

Takács Petra

2022. május 14. - 02:27

Olyan onboard felvételeket hoztunk el számotokra, amiktől Ti is azonnal dobtok egy hátast, már nagyon vártuk ezt a bizonyos extra csomagot a Forma-1 szerkesztőitől.

Időről időre a Ferrari beindítja a legendás gépeit, és fogalmazzunk úgy, hogy van miből válogatniuk. 1950 óta minden típus megtalálható a garázsukban, amiknek felbecsülhetetlen az eszmei értékük.

Több milliárd eurót ér a gyűjtemény, és ezek olyan klasszikusok, melyeknél nincs értékesebb. Gondoljunk bele, 1950 óta minden szezonban ott voltak a rajtrácson a Forma-1-ben, szép kis show lenne egymás mellé állítani ezeket a gépeket a monzai egyenesben.

Ferrari-pilótának lenni is több mint különleges, már csak amiatt is, mert időről időre lehetőséget kapnak a pilóták arra, hogy a régmúlt szörnyetegeit vezessék, amik még brutálisan hangosak voltak és úgy kellett gépészkedni velük, mint semmi mással.

Három játékosnak is keresztbe tehet Haaland érkezése a Manchester Citynél

Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője élete eddigi legkülönlegesebb élményét élhette át, amikor bepattanhatott az 1979-es gép volánja mögé. Minden túlzás nélkül a Ferrari 312T az egyik legmenőbb verda, amit egykor Gilles Villeneuve vezetett, aki tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.