Dollár
432,50 Ft
Euró
420,54 Ft
Font
470,25 Ft
Bitcoin
19,424 $

Leclerc és Russell lehengerlő csatája a Magyar Nagydíjról a Hungaroringen (videó)

Fotó: George Russell, a Mercedes brit versenyzője (b) és Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 31-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2022. augusztus 3. - 00:23

Nem lehetett okunk a panaszra, bőven láthattunk akciókat a Magyar Nagydíj főeseményén, amit végül Max Verstappen nyert meg.

Igazi rémálommá alakult a Ferrari számára a vasárnap, noha a rajt előtt nagyon úgy festett, hogy Charles Leclerc sok pontot hozhat a fő riválisán. Max Verstappen a gyenge kvalifikációt követően, ha nem is az esélytelenek nyugalmával, de nem túl jó esélyekkel állhatott rajthoz.

Soron kívül Kormányinfó: erre számíthatnak az önkormányzatok a hatalmas áremelkedéssel

A Ferrarinál megint gondok adódtak, így egy simább győzelem helyett még csak dobogóra sem tudtak állni. Ezzel szemben Verstappen a 10. helyről indulva bevetődött az első helyen, és úgy, hogy még meg is forgott a verseny második felében.

Egészen elképesztő, amit nyújtott, akárcsak George Russell szombaton. A Mercedes fiatal brit versenyzője élete első pole-ját gyűjtötte be, de igazán nem volt minek örülnie, mert még csak a második helyét sem tarthatta meg.

Magyar Nagydíj: Hamilton csodálatos előzése Russell ellen a Hungaroringen (videó)

Nem jött ki számára a lépés, és ami igazán fájó lehet, hogy a csapattársa győzte le, aki sokkal távolabbról indult. Hiába, a Magyar Nagydíjon semmi sem biztos, és ismét megmutatta a Hungaroring, mekkora benne a potenciál.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.