Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

F1 2022: Leclerc nézetéből, ahogyan többször is nekicsapódik a Red Bullnak a Brit Nagydíjon (videó)

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjára a silverstone-i pályán 2022. július 3-án. MTI/EPA/Christian Bruna
not image

Takács Petra

2022. július 6. - 10:05

Nem éppen úgy alakult Charles Leclerc futama a Brit Nagydíjon, mint azt szerette volna, sorra fut bele a furcsábbnál furcsább eseményekbe.

Amilyen jól indult Charles Leclerc számára a 2022-es F1-es szezon, olyan problémás számára a folytatás. Jól bizonyítja mindezt az a tény, hogy nagyon régóta nem nyert versenyt, de még csak dobogóra sem állhatott.

Soron kívül Jövő hét elején szüntethetik meg a szivárgást az Északi Áramlat-1 vezetéken

Legutóbb Ausztráliában nyert, a szezon harmadik futamán, míg legutóbb Miamiban volt dobogós, és az sem most volt. Ezzel szemben Max Verstappen sorra nyeri a versenyeket, bár a Brit Nagydíj számára sem volt egy nagy eresztés.

Mindketten fontos pontokat buktak, aminek megfizethetik az árát a végén, de ez inkább Leclerc-re igaz, aki csak a harmadik 138 ponttal, addig Verstappen 181 pontot számol, mögötte a 147 pontos Pérezzel.

Oroszország és Fehéroroszország sportszövetségekből való kizárását kéri az Egyesült Államok és szövetségeseik

Nem unatkozhattunk az elmúlt hétvégén, bőven volt mit látnunk. Két rajt is volt, és az Alfa Romeo balesete mindenkit megdöbbentett. Ha nincs Halo, lehetséges, hogy egy újabb tragédiát láttunk volna, szerencsére ez nem következett be.

Alább Leclerc nézetéből is megnézhetjük a rajtot, ahogyan a Ferrarival többször is nekivágódik a Red Bullnak. Kisebb csoda, hogy a monacói autója egyben maradt, mert ha nullázott volna, azzal még nagyobb bajba kerül.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.