Leánykérést vettek videóra az F1-es Spanyol Nagydíjon

Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Forma-1-ben mindig látni valami váratlant, és ez akkor sincs másképp, ha épp a lelátón zajlanak az eseményen, mint legutóbb a Spanyol Nagydíjon.

Mindenki remekül szórakozhatott a Spanyol Nagydíjon egy héttel ezelőtt, függetlenül attól, hogy Carlos Sainz Jr. és Fernando Alonso, a helyeik nagy kedvencei végül nem tudtak felállni a dobogóra.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Max Verstappen viszont köszönte a lehetőséget, továbbnövelte az előnyét a bajnokságban. A Red Bull is egyre drasztikusabb előnyre tesz szert a csapatok között, noha még mindig csak pár futamon vagyunk túl.

Hogy mit hoznak a következő hetek, nehéz megmondani, legalábbis abból a szempontból, hogyan alakul a mezőny a Red Bull mögött, mert a „bikákat” továbbra is rettentő nehéz lesz legyőzni.

Neymar szintén kilátogatott a nagy eseményre, nem sokkal azután, hogy Monacóban is ott volt. Shakira is hasonlóan tett, aki a hírek szerint Lewis Hamiltonnal randizgat, bár a korkülönbség köztük is adott.

Mbappé pedig látogatást tehetett a Ferrari bokszában, aminek nagyon örült a PSG francia sztárja. Addig a lelátón videóra vettek egy leánykérést, ami nem az első a Forma-1-ben, és minden bizonnyal nem is az utolsó.

Időközben valamilyen oknál kifolyólag a videót elérhetetlenné tették…

https://www.instagram.com/p/CtRMcTRAphs/?hl=hu