Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Lángoló autót videózott egy vasúti átjárónál Alekosz

TÉMÁK:
#Alekosz
Fotó: Nagy Alekosz facebook
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Remélhetőleg a felvétel elkészítése után azért odament megnézni, nem ragadt-e valaki a roncsban.

A videót alig egy órája posztolta a korábbi valóságshow-szereplő, amiben azt látni, ahogyan egy furgon lángokban áll egy vasúti átjáró előtt. Szerencsére a jármű még meg tudott állni a sínek előtt, mielőtt tűzbe borult volna, ám a kár valószínűleg így is jelentős, lévén akkora volt a tűz, hogy szinte biztosan teljesen kiégett a furgon.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Tegnap épp Tatabányán történt hasonló eset, ahol egy sofőr a Szent Borbála úti kereszteződésben vette észre, hogy lángol az autója, így aztán a piroson áthajtva a közeli tűzoltóság felé sietett.

“Örülök, hogy én értem elsőként a helyszínre, mert pusztán csak lélekjelenlétemnek, felkészültségemnek, határozottságomnak és képzettségemnek volt köszönhető, hogy személyi sérülés nem történt.” – írta Alekosz a posztjában.

“Kiérkezésemkor a helyszínt biztosítottam, az akkor még kezdetlegesen lángoló autó belterét átvizsgáltam, embert benne nem találtam. Mivel mellette, és a környékén sem volt senki, megállapítom, hogy bűnügyi bűncselekményre utaló gyújtogatás történt. Hatóságom kiérkezéséig a helyszínt biztosítottam.”

T”ovábbi információ leadására hatóságom előtt nyitott vagyok. Ami a Mávot illeti, elfogadhatatlannak tartom, hogy egy lángoló autó előtt felnyitják a sorompót. Kíváncsi leszek Biber Anett szóvivőasszony megszólalására az ügyben, de az biztos, hogy én, mint első számú közvetlen szemtanú, reflektálni fogok rá.”