18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Láncfűrésszel rontott neki szomszédjának és saját édesanyjának az ittas férfi

TÉMÁK:
#18 #Krimi #Támadás
Twenty20
Belföld
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Vádat emeltek egy húszas éveiben járó fiatal férfival szemben, aki a vád szerint ittasan bántalmazta édesanyját, majd a hölgy segítségére siető szomszédot bekapcsolt láncfűrésszel fenyegette.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi egy Csorna melletti településen élt édesanyjával. 2021 tavaszán a terhelt erősen ittasan érkezett haza, döngetni kezdte a kaput, majd a zajra kijövő édesanyját kétszer ököllel arcon ütötte, aki ettől nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A hölgy félelmében a szomszédhoz menekült, aki hívta a rendőrséget. A terhelt eközben bement a házukba, ahonnan egy láncfűrésszel jött ki, amit beindított és azzal fenyegetőzött, hogy szétvágja vele édesanyját, és a szomszédot is kinyírja. A bekapcsolt láncfűrészt a kerítésen keresztül be is emelte a szomszédhoz, miközben a gázkart húzta.

A terhelt ezután a fűrészt letette, és a kerítésen keresztül bemászott a szomszédhoz, aki azonban kitessékelte az udvarról.

A korábban már büntetett vádlott ellen az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság, könnyű testi sértés, magánlaksértés és minősített zaklatás miatt emelt vádat. Vele szemben négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Csornai Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.