Láncfűrésszel ment éjszakai számonkérésre a Pápa környéki fiatal a húga miatt

Belföld
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A közel húsz esztendős fiatal férfi bekapcsolt motoros láncfűrésszel akart bejutni a falujában lévő egyik házba, miközben egy kiskorú fiút keresett.

A közel húsz esztendős fiatal férfi bekapcsolt motoros láncfűrésszel akart bejutni a falujában lévő egyik házba, miközben egy kiskorú fiút keresett.

Soron kívül Itt nézhetjük a tévében a Bajnokok Ligája keddi és szerdai meccseit

A vádiratban foglaltak szerint a fial férfi amiatt haragudott meg a fiúra, mert az a tizenhárom éves húga iránt érdeklődött. Ettől olyan dühössé vált, hogy egy bekapcsolt motoros láncfűrésszel indult meg tavaly márciusban késő este egy italozást követően.

Röviddel éjfél után határozta el, hogy felkeresi a még kiskorú férfit, akiről pontosan tudta, hogy a falubelijénél lakik. A vádlott még az útja előtt magához vett egy motoros láncfűrészt, amivel megjelent a sértett házánál.

Miután a kerítéskapu nyitott volt, akadálytalanul bejutott az udvarba és bekapcsolta a láncfűrészt, s azzal próbált bejutni a házba. Két vágást is ejtett a kapun, miközben a következőket kiáltozta a házban tartózkodóknak: „Meghaltok, most megdöglötök kutyák!”

„A házban ezalatt hárman tartózkodtak, köztük az ingatlan tulajdonosa, illetve a kiskorú fiú, akik a láncfűrész hangjára, valamint a vádlott kiabálására felébredtek és az ajtóhoz mentek, de attól tartva, hogy a fűrésztől bántódásuk esik, nem nyitották ki.” – olvasható a közleményben.

Lángokban egy kamion Kecskeméten, halálos baleset történt (videó)

A vádlott a fűrész segítségével nem tudott bejutni, azt letette a földre, és vállal törte be az ajtót, ahol lefogták. „Az ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és az elkövetővel szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Pápai Járásbíróságnak.”