Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Lampard szerint az Arsenal címe még nem úszott el a Manchester City ellen

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha azonban a Chelsea képes lesz legalább egy döntetlent kiharcolni az Arsenal ellen, akkor még a kisebb esélyek is elszállhatnak.

A Manchester City a hétvégén a Fulham legyőzésével átvette a vezetést, nem sokkal azelőtt, hogy a Liverpool egy őrült mérkőzésen 4-3-ra legyőzte a Tottenhamot, miközben már 3-0-ra is vezettek az este folyamán.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Ezzel szemben a Chelsea Lampard visszatérése óta még csak pontot sem szerzett, minden mérkőzésüket elbukták. Legközelebb az Arsenal ellen kellene teljesíteniük, ami több szempontból sem lesz egyszerű.

Lampard azon kevesek közé tartozik, akik szerint az Arsenalnak még mindig reális esélyei vannak arra, hogy megnyerje a bajnokságot. Ehhez azonban valószínűleg minden hátralévő mérkőzését meg kellene nyerniük, köztük a keddit is, amikor a Chelsea-t fogadják.

Lampard látja az esélyt

„Bárhogyan alakulhat. Továbbra is versenyben vannak a Premier League címének megnyeréséért. Fantasztikus csapat, és remek szezont futnak. Ha kicsit megbotlanak, akkor az nagy reakciót válthat ki.”

„Ha meg tudjuk nehezíteni a dolgukat, akkor lehetséges, hogy másképpen alakul. Ezt nehéz megmondani.” – folytatta Lampard az Arsenal elleni sajtóeseményen, egy nappal a londoni derbi előtt.

„Természetesen van elég mérkőzés hátra ahhoz, hogy a veszély adott legyen a tabella élét és annak alját tekintve. Abszolúte benne vannak. A Manchester City hihetetlen formát mutatott, amit maximálisan tiszteletben tartunk, de azt is tiszteletben kell tartanunk, amit az Arsenal idén tett. Még mindig azt gondolják, hogy harcban vannak, és jogosan teszik.” – idézte a Sky Sports.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük