Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kutya lőtt halálra egy kansasi férfit

Fotó: Unsplash/Justin Veenema
Epic
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A cím nagyon is komoly, ugyanis a rendőrség közlése szerint egy vadászat előtt, vagy után történhetett a halálos kimenetelű és furcsa baleset, ám az máig nem tisztázott, hogy kié volt a kutya, a kisteherautó, és az is rejtély, hogy ki hívta ki a mentőket.

Rejtélyes tragédiáról számolt be a kansasi rendőrség: egy férfi életét vesztette, miután egy kisteherautó hátuljában egy kutya rálépett egy puskára, ami elsült, és halálos sebet ejtett egy férfin.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

A Sky News azt írja, a meg nem nevezett áldozatot a rendőrség közleménye szerint az anyósülésen találták meg, miután hátulról eltalálta egy lövedék.

Miután a mentőkhöz befutott a segélyhívás, újraélesztették a 30 éves férfit, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A wellingtoni tűzoltóság vezetője megosztotta, egy másik embert sértetlenül találtak a vezetőülésen.

A tisztviselők hozzátették, hogy a baleset a jelek szerint egy vadászat előtt, vagy után történhetett, mivel a teherautó hátsó részében több felszerelést is találtak. Sumner megyei seriff hivatala a helyi médiának nyilatkozva megosztotta:

“A kisteherautó tulajdonosának kutyája rálépett a puskára, ami miatt a fegyver elsült. A kilőtt lövedék eltalálta az utast, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A nyomozás folyamatban van, de az előzetes vizsgálat szerint vadászattal kapcsolatos balesetről van szó.”

Azt még mindig nem tudni, hogy kié volt a kutya, és a kisteherautó, a rendőrség közlése szerint pedig a nyomozás folyamatban van a tragédia kapcsán.