Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Különleges kiállításon idézik fel a Fradi Európa-liga menetelésének pillanatait

Fotó: fradi.hu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Ferencváros sorozatban negyedik alkalommal jutott el az európai kupasorozatok főtáblájára.

2019 óta három alkalommal az Európa-ligában, egyszer pedig a Bajnokok Ligája főtábláján is bizonyíthatott a Ferencváros, ám kétségtelenül a legutóbbi EL-idény sikerült a legjobban, a csapat ugyanis csoportelsőként érte el a kupatavaszt.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Habár a Leverkusen ellen kettős vereséggel búcsúzott a Ferencváros, a csapat büszke arra, hogy évtizedek után ismét idáig jutott egy hazai együttes, a Puskás Arénában pedig 50 ezren buzdították az FTC-t.

Az időszakos EL-hősök kiállításon Dibusz Dénes kesztyűjét, a Monaco elleni, sorsdöntő találatot szerző Zachariassen cipőjét, vagy éppen az EL-sorsolás hivatalos golyóit is megtekinthetik az érdeklődők.

Kiállításunk az EL-hősök nevet viseli, de ez a tárlat nem csak 16 meccset, 24 gólszerzőt és egy csapatot mutat be, hanem annál sokkal többet. Azt, hogy önbizalommal, hittel, munkával bármi elérhető, hogy igenis meg lehet csinálni! Emlékeznek, a Trabzonspor ellen hogy kezdtünk idehaza? Egy kiállítással… De bebizonyítottuk: ha harcolni kell, nem a kutya mérete fontos a harcban, hanem a harc mérete a kutyában! – nyilatkozta a kiállítás megnyitóján Kubatov Gábor, a klub elnöke.

„Amikor legyőztük a Slovant Pozsonyban, azt mondtam: nem rossz. Ezt most is tartom, de nem elégedhetünk meg ennyivel, mindig van feljebb! Örülök annak, hogy jó néhány emlékezetes meccset tudtunk játszani, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg felejthetetlen élményt szereztünk fantasztikus szurkolóinknak, akikre a jövőben is számítunk” – tette hozzá Sztanyiszlav Csercseszov edző.