Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Különleges frizurát kapott Tóth Andi

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jó látni azt, hogy Tóth Andi nem zárkózott be, eseményekre jár, és igyekszik jól érezni magát, most épp egy különleges eseményen.

Tóth Andi meghatározó karaktere a hírességek világának, még akkor is, ha jelenleg nem ad koncerteket, miután bejelentette, nem énekel többé. Szerencsére még mindig nagyon fiatal, csak a 20-as évei közepén jár, van ideje meggondolni magát.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Addig sem kell aggódni, mert nemrég kiadta az új albumát, ami egy ideig biztosan kitart. Andi maradt a zeneiparban, csak a háttérből tevékenykedik, és ne feledjük, a TV2 családjának tagja, immáron hosszú évek óta.

Legutóbb a Sztárban Sztárban kapott helyet a zsűriben, akárcsak a volt párja. Marics Peti. Sok pletyka kering róluk, de nemigazán reagálnak rájuk, mert az csak további feszültséget generálnak az emberek között.

Jobb is a békesség, mindketten fiatalok, ugyanaz a korosztály, a családalapítással sem kell sietniük. Ráadásul nagyon elfoglaltak, életük egyik meghatározó időszaka ez a zeneiparban, különösen Petinek a Valmarral.

Andit már számtalan frizurával láthattuk, pénteken egy nagyon különleges verzióval jelent meg, ami sokak tetszését nyerheti el. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor csak kattints erre a linkre, és már nézheted is.