Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Különleges fehérneműben videózta magát Molnár Nini

Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának szereplője imádja a fehérneműket, és nagy figyelmet is fordít rájuk.

Soha nem becsülhetjük alá a fehérneműk erejét, és ez olyasvalami, ami a nők számára kiemelten fontos. Egyszerre ad magabiztosságot, biztonságot és kényelmet, mely egy igen erős kombinációt jelent.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Minden fehérneműnek megvan a maga sajátossága, és olyan erővel bírnak, mint csak kevés dolog a Földön. Már önmagában a magabiztosság azon témák egyike, amiről mindig érdemes beszélni, különösen a nők körében, akik rendszeres nyomás alatt élik az életüket.

Az idő múlásával a férfiak is megértik, miért olyan fontos egy nő számára a fehérnemű kiválasztása. Molnár Nini, aki nem mellesleg tökéletes formának örvend, nagyon is odafigyel erre a területre.

Alapvetően határozhatja meg a kedvét, hogy milyen fehérneműt választ a nap elején. Mindig vannak új tervezések, amik álomba ringatják, és egyszerűen azt érzi, hordnia kell ezeket a darabokat.

A szexi médiaszemélyiség különleges fehérneműket próbált fel a Westendben, amiről videókat is posztolt. Ha kíváncsi vagy Nini aktuális formájára, illetve arra, hogyan állnak rajta ezek a darabok, csak kattints erre a linkre.