Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Különleges akciókkal és nyereményekkel vár a Szerencsejáték Zrt.

Fotó: MTI/Mónus Márton
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Szerencsejáték Zrt. különleges akciója egészen vasárnapig tart.

A Szerencsejáték Zrt. Facebook-oldalán tájékoztatta játékosait arról, hogy egészen vasárnapig tart Eurojackpot és Joker akciójuk, ahol extra nyeremények várnak a játékosokra.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Ahhoz, hogy versenybe szállhass az extra nyereményekért, egy szelvényen legalább három alapjátékot kell játékba küldened: Eurojackpotot, Ötös-, Hatos-, Skandináv lottó, Kenó vagy Luxort; vagy minimum 1.050 forint értékben Jokert, és játékonként nyerhetsz:

  • 7×1 millió forintos pénznyereményt,
  • vagy a 10 millió forintos fődíjat!
Fotó: Facebook/ Szerencsejáték Zrt.

Ha az Eurojackpot akcióban vennél részt akkor játssz 2023. január 16-22. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot a 7×1 millió forintos pénznyereményekért, vagy a 10 millió forintos fődíjért.

Ha a Joker akcióban vennél részt akkor játssz 2023. január 16-22. között, bármelyik játékkal, egy szelvényen legalább 1050 forint értékben Joker-t a 7×1 millió forintos pénznyereményekért, vagy a 10 millió forintos fődíjért.

Az akcióban részt vehetsz terminálon, interneten, ATM-en vásárolt, SMS-ben/Okoslottó alkalmazással feladott, normál vagy kombinációs játékkal is. Az akció részleteiről ezen a linken tájékozódhatsz.