Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Kuleba: sokan elvesztették a NATO-ban az erkölcsi és szakmai alapjukat

Fotó: SteveAllenPhoto / Twenty20
not image

Nagy Noel

2022. május 27. - 19:00

Dmitro Kuleba, Ukrajna külügyminisztere látszólag kifejezetten frusztrált, hogy egyes NATO-tagállamok kritizálják az ukrán hadsereget.

Kuleba ugyanis gyakorlatilag arra utalt, hogy Ukrajna bármilyen nemű kritizálása a NATO részéről nem elfogadható, nincs ugyanis erkölcsi és szakmai alapján számos tagállamnak, hogy kritizálja az ukránokat – idézte az Interfax.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

Rengeteg technikai beszélgetés megy a standardekről, kritériumokról. Amikor viszont van egy politikai döntés, akkor meg az ‘ők hozzánk tartoznak, egyek vagyunk’ – amíg viszont nincs politikai döntés, ezernyi érvet fogunk hallani, hogy ez miért lehetetlen”

„Pontos értjük, hogy működik ez. Azt gondolom viszont, hogy sokan a NATO-ban elvesztették azt az erkölcsi és szakmai alapjukat, amelyeken Ukrajnáról bármilyen megjegyzést tehetnek”

Kuleba egyébként kijelentette azt is, hogy a NATO, mint szervezet gyakorlatilag nem tett semmit annak érdekében, hogy megfékezze az orosz agressziót. Mint mondták, az egyes tagállamok sokat tettek, a szervezet viszont egységben semmit.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.