Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Kulcsjátékost veszíthet el a Barcelona

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 18. - 14:31

A Barcelona abban reménykedett, hogy bejelentheti Ansu Fati szerződéshosszabbítását, azonban a játékos ügynökváltása keresztbe tett ennek.

Ansu Fati esete nehéz, és egyre nehezebbé válik, amióta ügynököt cserélt, és már Jorge Mendes intézi az aláírását, akinek rengeteg tapasztalata van ezen a téren, és nem szeret engedni az elképzeléseiből. 

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Ansu Fati megérti, hogy a Barca jelenleg nem tud sok pénz rááldozni, azért a portugál szakember úgy döntött, hogy rövid szerződést követel, mindösszesen 2 éveset, aztán utána újratárgyalják nagyobb összegekkel, a katalánok azonban egy hosszútávú megállapodásban gondolkodnak. 

Az El Nacional szerint ez a javaslat nem tetszik Mendesnek, aki megbénította a tárgyalásokat, és szünetet követel annak jegyében, hogy Ansu a Barcelonában akarja folytatni a karrierjét. Azt azonban semmiképp nem akarja, hogy a játékost előnytelen szerződésre beszélje rá a klub kihasználva, hogy náluk szeretné folytatni a munkát, bármennyire is rossz a katalánok pénzügyi helyzete. 

Pedri Gonzálezzel sikerül a klubnak egy egymilliárd eurós felmondási záradékban megállapodnia, amelyet borítékolja, hogy senki nem fizet ki ennyi pénzt egy játékosért, és ugyanezt javasolták Ansu szerződése esetén is, de Jorge Mendes nem szándékozik ilyen alkuba belemenni. 

Bár a játékos világossá tette, hogy nem tervezi elhagyni a katalánokat, szeretne egy menekülő utat arra az esetre, hogyha a dolgok gyökeresen megváltoznának. 

Ez azonban nagyon bosszantja a Barcelonát, aki nem akar kockáztatni egy ilyen játékos esetében. A megújításáról szóló tárgyalások hosszadalmasak lesznek, hacsak az egyik oldal nem hajlandó engedni, és nem fogadja el azokat a feltételeket, amelyeket a másik fél számára kifejezetten fontosak.