Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Nyerő Páros: hatalmasat esett Kulcsár Edina (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Edina nagyon boldogan futott a villa felé, amikor az egyik pillanatban elvesztette az egyensúlyát és földre huppant. Akár súlyosan is megsérülhetett volna, de szerencsére nem esett baja a modellnek.

A Nyerő Páros ötödik évada rajtolt el hétfő este, benne a megszokott duóval, Sebestyén Balázzsal és Kabát Petivel, aki nemrég még a Survivor-ben szerepelt. A két sztár egy egészen színes és érdekes csapatot mutatott be, akik megkezdték a harcot a győzelemért.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Balázsék rögtön bedobták őket a mély vízbe, és már az első napon egy nagyon humoros játékban kellett részt venniük. A tét nem volt kicsi, mert az a négy páros, aki veszít, annak közös szobában kell aludnia.

Voltak, akik túl sok pénzt raktak fel, L.L Junior például 300 000-et tett a győzelmükre, de sikerrel járt, amivel azonnal elhúztak a többiektől. Később ebből 200 000-et elköltöttek az egyik privát szállás megszerzésére, ami kiváltságokat is ad.

Ilyen, amikor Survivor-Catherine extra-szexi

Mindenki licitálhatott, de senki nem adta meg a Junior által bedobott 200 000 forintos összeget. Gyakorlatilag pár másodperc alatt eldőlt, hogy kié lesz a legjobb hely, majd a többiek visszatértek a villába, hogy kiválasszák a szobáikat.

Lapozó: 1 2