Dollár
391,51 Ft
Euró
406,36 Ft
Font
470,74 Ft
Bitcoin
16,503 $

Fotón kulcsár Edina és G.w.M. félelmetes halloweeni arcfestése

Fotó: Instagram/G.w.M.
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 07:20

Kulcsár Edina és G.w.M. sem hagyta ki a lehetőséget, és egy nagyon látványos arcfestéssel hangolt a halloweeni eseményre.

Évekkel ezelőtt messze nem volt akkora divatja a halloweeni estéknek Magyarországon, mint manapság. Ez nagyban köszönhető az internet és a közösségi média elterjedésének, mellyel rengeteg trendet vettünk át.

Soron kívül Nagyot drágult a magyarok egyik kedvenc karácsonyi csemegéje is

Ilyenkor mindenki igyekezik kreatív lenni, és olyat mutatni, amit korábban nem. A világsztárok rendre jó ötleteket adnak, Kim Kardashian például minden idők egyik leglátványosabb jelmezét hozta össze.

A magyar hírességeket sem kell félteni, ők is kitesznek magukért, és természetesen jól érzik magukat. Számos halloweeni bulit is rendeznek, és mivel furcsa világot élünk, jó dolog kiengedni a gőzt.

G.w.M. és Kulcsár Edina nemrég egy Gucci-szettel hívta fel magára a figyelmet, ami hamar bejárta a sajtót. Voltak, akik keményen támadták emiatt a sztárduót, ám a válasz sem maradhatott el a rapper részéről.

Legutóbb pedig egy halloweeni arcfestéssel köszöntek be, amely az első ilyen közös programjuk volt. Azok, akik kíváncsiak a fotóra, kattintsanak erre a linkre, de a tartalom csak korlátozott ideig érhető el.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.