Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Kulcsár Edina elárulta, drámai helyzetbe került a saját esküvőjén

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sőt még az is kiderült, hogy a nászút valójában egy Fradi meccs volt, de ez még mind semmi.

Kulcsár Edina és Csuti azzal a céllal költöztek be a Nyerő Páros villájába, hogy rendbe hozzák a házasságukat. Ez végül sikerült, hiszen azóta is együtt vannak, és sokat tanultak az ottani eseményekből.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Arra azonban még Edina sem számíthatott, hogy egy rögtönzött esküvőn fog sminkelni. Gusztit és Vivit adták össze, miután kiderült, hogy az eredeti esküvőjük nem volt túl szokványos, de az RTL Klub gondoskodott arról, hogy ez valamelyest pótolva legyen.

Edina nagyon kedves volt, és magára vállalta a sminkelést, aminek Vivien végtelenül örülhetett, mert a versenytársa rendkívül jó munkát végzett. „Úgy izgulok, mint a sajátomon.” – mondta a rögtönzött esküvő kapcsán Edina.

Nyerő Páros: a nagy balhé közben Guszti rászólt L.L. Juniorra, Vivien az asztalt ütötte

Egy érdekes történetet is elmesélt a saját esküvőjével kapcsolatban. „Magamnak csináltam mindent, és majdnem elkéstem, mert a mamámnál készülődtem, és már 8 hónapos várandós voltam, és ömlött amúgy is a víz rólam, augusztus 4..”

„Készülődtem a tükör előtt, rohantam ki, megcsináltam a hajam, nyitottam volna a folyosóajtót, és elkezdett pörögni a kilincs körbe-körbe.” – mesélte el a nem mindennapi helyzetet Edina.

Lapozó: 1 2