Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Óriási számokat produkál Kulcsár Edina első videoklipje a YouTube-on

Fotó: YouTube/Kulcsár Edina
not image

Hujber Dávid

2022. január 25. - 08:42

Várható volt, hogy nagyot fog robbanni Kulcsár Edina első videoklipje a YouTube-on, amit azonban továbbra sem lehet kommentálni.

Kulcsár Edina eddig sokszor volt a bulvármédia középpontjában, de hasonlóra talán még nem volt példa. Ennyit ezelőtt nem beszéltek róla, mint most, és ehhez nemcsak a válásának van köze.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

Ha szimplán csak válásról van szó, valószínűleg már lecsengett volna a sztori, de biztosan nem lenne olyan intenzív a helyzet, mint most, független attól, hogy Csuti is többször nyilatkozott a témában.

Ami igazán nagyot szólt, az Edina másik bejelentése, miszerint újra szerelmes és egy híres hazai rapper a párja. Varga Márkról van szó, aki szintén válófélben van, és Edinához hasonlóan rengeteg kritikát kap emiatt, illetve sokan nem sok jövőt jósolnak nekik a kapcsolatukban.

Márk felesége a Fókusznak adott interjújában beszélt az életéről, és aki eddig nem ismerte őt, most megtudhatta, hogy milyen intelligens és tanult nőről van szó, aki a Fehér Házban dolgozhatott volna Washingtonban, de közbejött a nagy szerelem.

Lapozó: 1 2