Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,583 $

Kukásautó gázolt halálra egy nőt Pécsett

Fotó: Unsplash | Max Fleischmann
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Halálos kimenetelű baleset történt Pécsett, egy kukásautó gázolt halálra egy nőt.

Halálra gázolt egy teherautó egy gyalogost Pécs nyugati városrészében kedden reggel – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. Az eset kapcsán Pécs polgármestere is közleményt adott ki, amely szerint egy városi kukásautó volt a baleset részese.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A rendőrség közleménye szerint a baleset során egy tehergépjármű közlekedett a pécsi Uránvárosban, amikor elütött egy gyalogost. A balesetet elszenvedő nő a helyszínen meghalt.

Péterffy Attila, Pécs polgármestere közleményben jelezte: az önkormányzati tulajdonú Biokom NKft. egyik hulladékgyűjtést végző teherautója gázolta el az idős hölgyet. A városvezető – aki közölte, osztozik az elhunyt pécsi asszony szeretteinek fájdalmában – azt írta: a Biokom NKft. mindenben együttműködik a nyomozóhatósággal. Kitért arra, a teherautó személyzetét rendkívüli módon megviselték a történtek, a sofőr sokkos állapotban van, számára a cég felajánlotta szakember segítségét.

A vizsgálat lezárultáig a cég és a pécsi önkormányzata további információt nem oszt meg a nyilvánossággal – olvasható a polgármester kommünikéjében.

(MTI)