Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Krémsajt miatt rántott fegyvert a seriff lányára egy férfi Floridában

Fotó: Unsplash/Rachel McDermott
not image

Kornis Vivien

2021. június 22. - 17:28

Krémsajtot szeretett volna a szendvicsébe.

Egy floridai férfi állítólag azért rántott fegyvert egy Starbucks drive-through részén a pult mögött ülő dolgozóra, mert nem krémsajtos szendvicset kapott. A Fox News szerint azonban az ablakban ülő munkavállaló nem más, mint a helyi seriff lánya.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Delma Noel-Pratt a helyi sajtónak elmondta, hogy 23 éves lányát a férfi megalázta, szóban bántalmazta és fizikailag is megfenyegette, mielőtt a Starbucks munkavállalója átadta volna neki a kért krémsajtját, és elhajtott volna a helyszínről. 

“Halálfélelme volt. Felkavaró számomra, hogy tudom, hogy valakit ennyire szélsőségesen képes felzaklatni az, hogy nincs krémsajt a bageljében” – nyilatkozta a rendőrfőnök. 

A 38 éves férfit a rendőrség egyébként letartóztatta az incidenssel kapcsolatban, és többek között támadásért és fegyveres rablásért indítottak eljárást ellene. Ez utóbbi alapja, hogy egyelőre tisztázatlan, hogy a krémsajtért fizetett-e, és fegyverrel hadonászva kövelte azt.

A férfi azt állítja, hogy azért vette kezébe a fegyvert, mert az éppen kicsúszott a zsebéből, és tagadja, hogy megfenyegette volna a Starbucks munkavállalóját.

A seriff egyébként nagy erőkkel kampányol a felelős fegyverviselésért, így kimondottan nehezen érintette az eset.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.